Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 21:15   #4577
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez dariuska89 Pokaż wiadomość
PurBlanka a ten pessar się czuję? Jego obecność znaczy
Na szczęście nie Tylko w głowie mam, że go mam. No i doskonale pamiętam założenie- bardzo czułam Ale chciałam zrobić wszystko, żeby Mały siedział jeszcze jakiś czas w brzucholu, więc nie patrzyłam na nic

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Melduję się po powrocie z urlopu!

Strasznie chciałabym Was nadrobić, ale przeczytać30 stron to niezły wysiłek... szczególnie, że nadal remont w toku, wszystko się wydłuża.

Mam nadzieję, że żadna "beze mnie" nie urodziła i że przez ostatnie 2 tyg żadnych sensacji na naszym forum?

Jutro mam mega sprzątanie i ogarnianie prania po powrocie, ale w poniedziałek postaram się odezwać.

Cieszę się, że znowu będę mogła z Wami plotkować .

Dobranoc!
No witamy urlopowiczkę
Troszkę się działo u niektórych, jakieś stresy były, ale w miarę jest ok a przynajmniej z moich obserwacji
Zapraszamy na pogaduchy !

Ja też się kładę. Trzymajcie kciuki proszę jutro za pogodę Bez upałów ale i bez deszczu i chmur. Niech słoneczko trochę wyjdzie

Dobranoc !