Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejny raz maturze się nie damy - poprawkowicze.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 21:11   #105
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka
Dot.: Kolejny raz maturze się nie damy - poprawkowicze.

Cytat:
Napisane przez amelia66 Pokaż wiadomość
Jak chyba większość poprawiam chemię roz. nad biologią się zastanawiam, bo poszło mi nieźle, choć zawsze może być lepiej. Wiecie czy rzeczywiście jest tak, że (tfu tfu tfu) jeśli się napisze gorzej, to biorą lepszy wynik? I jeszcze nie wiem czy się nie porwę na poprawę matmy p zobaczę jak mi będzie szła nauka chem, bo jakoś mi wcale nie podchodzi Marzę o lekarskim, a już się boję co robić jak się nie dostanę w przyszłym roku Planowałam zacząć od września, ale nie mam jeszcze nawet pomysłu na plan, chętnie jakiś przygarnę
można wiedzieć, jaki miałaś wynik z biologii? o tak, chemia to wyjątkowy przedmiot jutro zabieram się za pisanie mojego naukowego planu poprawiasz pierwszy raz? i tak, zawsze biorą lepszy wynik

Cytat:
Napisane przez martyna_95 Pokaż wiadomość
dziękuję Wam bardzo dziewczyny

mayletka- można wiedzieć jakie miałaś wyniki?
po roku samodzielnej nauki, nie mając ani rozszerzonej bio ani chemii, miałam z pierwszego przedmiotu niespełna 70 - już nie pamiętam dokładnie wiem, że to nie jest nadzwyczajny wynik, biorąc pod uwagę trudność tegorocznej matury, ale i tak jestem z siebie dumna, bo niektórzy po trzech latach biolchemu/korkach mieli mniej/tyle samo a chemię lepiej przemilczę, powiem tak: nigdy więcej korepetycji, więcej mi zaszkodziły niż pomogły

Cytat:
Napisane przez Zuela Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Planuję zdawać maturę z matematyki rozszerzonej, bo potrzebuję jej na mój wymarzony 2 kierunek. Skończyłam liceum raczej humanistyczne, więc jak na razie jestem obyta tylko z podstawą Nie wiem jeszcze czy będę ją zdawać w tym czy w następnym roku (obawiam się, że w rok nie wyrobię się z całym materiałem), ale pozwólcie, że się przyłączę - razem będziemy motywowały się do nauki
hej!
Cytat:
Napisane przez Catss Pokaż wiadomość
hej, przyłączam się
w roku 2015 chemia R, z biologią się okaże a w tym roku weterynaria, która była moim celem nr 2 jeśli chodzi o studia

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Widzę, że dużo dziewczyn poprawia biologię i chemię R
hej
rzeczywiście, bo to są takie niewdzięczne przedmioty moja wychowawczyni z przerażeniem stwierdziła, że wybrałam dwa najbardziej obszerne, kiedy zobaczyła deklarację a według mojego przyjaciela kierunki medyczne wymagają po prostu najwyższych wyników, bo na politechnikę zdecydowanie łatwiej się dostać, gorzej jest z utrzymaniem
masz jakiś sposób na chemię?

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientowała się któraś jak to jest z podaniami? Normalnie absolwenci mogli składać je do lutego, a jak jest teraz?
czytałam, że do siódmego lutego, ale nie mam pewności

Cytat:
Napisane przez lioele Pokaż wiadomość
Ja niestety w sierpniu poprawiam polski. Myślicie, że matura będzie trudna? Bo mam nadzieję, że jak poprawka to dadzą coś w miarę normalnego i przyjemnego
myślę, że już trudniejszej nie będzie kiedy są terminy poprawek? będziemy trzymać kciuki!!

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując