2007-07-13, 17:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) II
Ewciu witaj Mysle o Tobie Cieplutko Dziekuje za powitanie mnie po powrocie Wspieram Cię duchowo i mam nadzieję że wreszcie skonczy sie ta niemila przeprawa z kolanami i juz wszystko bedzie dobrze 
Dziewczyny która chce troche kilogramów?? oddam chętnie Wiecie co... ja tu chyba jestem jedyna przy kości, mam wrażenie ze reszta z was to same chudzinki wiem, wiem, jeszcze Oreganka sie zaraz odezwie ze jeszcze ona...tylko ja tak do końca nie wiem jak to z nią jest no ale tak czy siak moich kilogramków nie wystarczy dla wszystkich tak ze i ona by sie pewnie chetnie swoimi podzielila
Dziś mam taka straaaaaaaaaaszną ochotę na slodycze na chekolade i lody w szczegolnosci łeee narazie uleglam tylko lodom.... ale w czekolade też się zaopatrzylam tak na wszelki wypadek... jak mi się uda jej nie zjeść to schowam ja mam silną wolę... to znaczy jak nie mam ochoty na czekolade to jej nie zjem np.. tylko dlatego że mi się nudzi Ale jak już mam ochotę na czekoladkę to nie ma zlituj, jestem gotowa nawet do sklepu po nią specjalnie iść... Całe szczęście że takie klimaty mam czasami rzadziej niż raz w miesiącu 
Lolcia a z tymi ogórkami to Ci się nie dziwię bo tez uwielbiam taką sałatkę I jogurty jeśli takie sa w lodówce i jeśli tylko nie mają zielonego futerka, albo nie pachną podejrzanie tez wcinam przeterminowane ... ale ufff, odpukac, jeszcze nie miałam w związku z tym żadnych anomalii żołądkowych Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Asiek czemu nie łączyć ogórków z pomidorami?? (czyżby daltego że pomidory są owocami??) eee ciekawa jestem
Spaza Udanego wieczora mam nadzieję że uchylisz nam rąbka rądkowej tajemnicy i powiesz jak bylo 
Ather nonono, prosze mi tu o takich pysznościach nie opowiadać bo zaraz sama zrobie jakiś szturm na kuchnie takie smakowite rzeczy opowiadasz i zgadzam się z Gujanką - fantastycznie rozpieszczasz rodiznkę widać jak bardzo ich kochasz chiałabym mieć taką starszą siostrę
Kiciu jest piękny i jeszcze z taką historią... piekny futrzak 
Fraufrau, prosze mi tu bez takich mocnych słow samokrytyki !! dotrzymam Ci towarzsytwa w podjadaniu smakołyków.... jak 'ciotka' sobie odjedzie to będziemy się martwić co z konsekwencjami zrobic ale zawsze trzeba pamiętać o jednej zasadzie "WSZYSTKO JEST DLA LUDZI, TYLKO W ROZSĄDNYCH ILOŚCIACH"
oczka mi się zamykają... chyba sobie przytne komarka
Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2007-07-13 o 17:55
|
|
|