Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ubierać się skromnie czyli nawiedzony filmik.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 21:32   #21
201604190934
Konto usunięte

Dot.: Jak ubierać się skromnie czyli nawiedzony filmik.

lat temu 10, pierwszy tydzień studiów, podchodzi do mnie dziewoja (chociaż bardziej pancerna rusłka, niż dziewoja, która brzmi zbyt eterycznie)
dz: co to jest?co to dla ciebie znaczy? palcem wskazuje na łańcuszek, a na nim metalowy trójkąt, a w nim obsadzony fioletowy kamyk,*** po czym palec wskazuje koraliki na przegubie-a to co???
ja: to dla mnie znaczy dużo, bo dostałam od chłopaka(mówiłam ostrożnie, bo serio nie wiedziałam o co chodzi, a jedyna myśl, która przegalopowała przez moją głowę to-za....ście, znów muszę się bić
dz: jesteś buddystką i satanistką, dla takich tu nie ma miejsca
ja::hahah a::hahaha :

tak- skończyłam studia, tak-byli tam też normalni, tak-zrobiłam dwa kierunki podyplomowe, żeby się odciąć od łatki:hah aha:

***mama ówczesnego chłopaka pracowała w teatrze i była kierowniczką kostiumów, chłopak dał mi wisiorek "od niej", a kiedy przez przypadek znalazłam u niego drugi identyczny, to wszyłam sobie- trzyma dla drugiej laski:haha ha:

mama mu dała dwa i kazała wybrać, który odpowiednio "długi dla mnie"-wyszło po czasie, nie było wtedy wizażu:ha haha:
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując