Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 21:35   #1157
bakus13
Rozeznanie

Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!

celebrie pisalam, ze z treningow uznaje tylko seks z facetem takze jak juz to kolejna ksiazka do kolekcji z serii kamasutra itp A na powaznie lubie ksiazki P.C. cast, marza mi się ksiazki Nigelli Lowson, Gordona, 4autorek ksiazki ''gotuj i chudnij'', dietetyczki i kucharki z ''rewolucja na talerzu'', dietetyczki, ktora miala program z Tommy Europe bylym futbolista, powiesci napisane przez autorke Zmierzchu i malo znanych autorow, ktorzy pisza swietne powiesci oraz opowiadania. Oczywiscie lubie greya i widzialam na wizaz specjalny watek poswiecony podobnym ksiazkom jak grey i szczeka mi opadla jak zobaczylam ile jeszcze jest takich ksiazek, ktore na pewno by mi sie spodobaly Lubie wchodzic do ksiegarni wyprzedazowac brac to co pierwotnie chcialam kupic taniej i rozgladac sie wsrod regal szukajac ksiazek w cenie do 20zl i czytajac ich opis z tylu czy mi spodoba, takim sposobem znalazlam kilka ksiazek lecz jednej do dnia dzisiejszego nie czytalam i nie odzyskalam ale podjelam kolejna probe jej odzyskania zwlaszcza, ze nie znalazlam w necie nowej by kupic, a po kims uzywana mnie nie urzadzona.

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2014-08-16 o 21:51
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora