2014-08-16, 22:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
A moj Teść jest swietny  bylismy u nich na obiedzie i lecial sport,biegaly babki,jakies mistrzostwa czy cos a tesciu do mnie "jak ci sie ogląda płaskie brzuchy?" pffffffffff no kur** sorry co tekst  powiedzialam ze mnie to nie rusza i tyle. Nosz kurde co czlowiek...
|
Trzeba było zarzucić jakąś ripostą do niego,ale rozumiem,że jak ktoś rzuci takim żarcikiem to brak słów i potem dopiero się myśli :/ niby nie ma się czym przejmować,bo najlepiej olać ale jak dla mnie bardzo niesmaczny żart...
Cytat:
Napisane przez Amelie
No dziewczyny same widzicie jak tu nie mieć zębów. Ja też rozrzutna nie jestem, zakręcam wodę w kranie jak myję zęby, nie zostawiam zapalonego światła w pomieszczeniu w którym nie przebywam, nie lubię wyrzucać starego chleba, ale to co wyczynia moja mama to czasami przechodzi ludzkie pojęcie... zmywarki nie używa bo stwierdziła że za dużo prądu ciągnie, pierze większość ciuchów na programie 20 minutowym... bo szkoda wszystkiego... mrozi wszystko co się da, nawet paprykę  i stosuje zasadę że robi zakupy dopiero jak lodówka będzie pusta bo nie można wyrzucać jedzenia... co innego gdyby nie mieli za dużo tego grosza, ale mój ojciec przynosi do domu moją półroczną wypłatę...a ona to kumuluje i ścibi na wszystko, nie dziwie się że ojciec się z nią nie dogaduje... mogłabym wymieniać godzinami ale już mi nerwy opadły i powoli wracam do normalności...
Chociaż przypomniała mi się jeszcze jedna mega akcja, kupiła mi spodnie do spania w lumpku... niebieskie jakby szpitalne, a z tyłu miały nadrukowane metki z zagranicznym imieniem i nazwiskiem i kod kreskowy, strach pomyśleć czy to z jakiegoś psychiatryka nie były personalne gacie...   : hahaha: od razu poszły do kosza. Wiem że chce dobrze ale czasami wychodzi komicznie...
Ja też kupuje dziecku w lumpu ciuszki, ale mamy taki firmowy lumpek dla dzieciaków że ciuszki wszystkie są jak nowe, uprasowane i powieszone na osobnych wieszaczkach w bardzo dobrych cenach, ale sama bym nikomu na prezent nie dała takich ciuszków chyba że miałabym taki układ jak Mecia to zmienia postać rzeczy.
|
Ale niektórzy tak mają,że mają pieniądze i tak je odkładają nie wiem czy na czarną godzinę czy co a sami zachowują się jakby mieli wyżyć za 500 zł miesięcznie I dobrze jest sobie odłożyć,ja to popieram ale nie takim kosztem Co to za życie ciągle oszczędzać,nic nie kupić sobie nowego tylko modlić się nad każdą złotówką haha a z tymi spodniami to dobre
Ja też mam taki lumpek gdzie są ciuchy z Anglii,Niemiec i z wielu innych krajów i o dziwo te ciuszki są czyściutkie,pachnące,popr asowane a do tego mają metkę z tego lumpa ale mam też lumpeks,gdzie jest dużo ciuszków z Niemiec ale nie są one w opłakanym stanie,są czyste,ładne ale wiadomo trochę śmierdzą lumpeksem ale jedno pranie sobie z tym smrodkiem poradziło 
Cytat:
Napisane przez perelka_np
Możecie przestać trzymać kciuki. Kolejny falstart :/ mam już tego dosyć ile można czekać siedząc jak na szpilkach
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Eeeeee... szkoda ale w końcu coś ruszy !
Cytat:
Napisane przez ania9106
No ta lekarka co ma dzisiaj dyżur kazała podać... upierają się że musi być skończone 37 tygodni...
No mój by chętnie wyszedł ale trzymają go na siłę...pomimo leku skurcze mam więc myślę że jak odstawia to pójdzie z gorki 
Nie będę się tu z nimi sprzeczac już wytrzymam do poniedziaku. W tedy będzie ordynator i moja gin prowadząca. Od razu będzie inna rozmowa: )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Jeszcze tylko jutro i poniedziałek
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|