Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 2014 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 22:49   #4874
sasia25
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II

Oliwka na teściową nie mogę w ogóle narzekać
Nie wiem czy będę kupowała taki fotel. Jeśli tak, to na pewno nie teraz, tylko jak stwierdze, że jest mi potrzebny a do tego jeszcze pewnie daleko. Myślę, że powinnaś zrobić podobnie.

Inka od niedawna mam na oku http://www.mamasandpapas.com/range/urbo2/9253/ ale ciągle się zastanawiam czy te koła są ok. Tak poza tym ma wysuwaną, skórząną rączke (ta dla mnie i dla dziecka w spacerówce), jest lekki, spacerówka wystarczy na dłużej, fajnie wygląda i nowy w outlecie znalazłam za połowe ceny tego mojego wymarzonego (iCandy), który ostatecznie uznałam za zbyt drogi jak na wózek.

Jutro chyba pojadę do tego outletu i może się na niego zdecyduję jeśli jeszcze będzie ten model. W tym samym sklepie mam też upatrzony bujaczek, ale nie wiem jaki model więc ciężko mi go znaleźć w necie.

Łóżeczko też mam upatrzone, takie jak ma Karo zakładam, że pamiętasz jakie

Minka ja wręcz nie lubię od zawsze krówek

Suqub Mnie tak uświadomiono ostatnio na lotnisku. Oczywiście sama musiałam zaczepić pana ze straży granicznej, bo kolejka była ogromna, a mi nie chciało się stać :P ale od razu zaprowadził mnie pierwszą do bramek, a do samolotu poszłam z ludźmi z wykupionym priorytetem aż mi głupio było, że mam takie przywileje, ale przyznam, że brzuch wydymałam jak tylko mogłam :P

Edytowane przez sasia25
Czas edycji: 2014-08-16 o 23:02
sasia25 jest offline Zgłoś do moderatora