2014-08-16, 23:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Agabi, pytałaś o szwagra i wiedźmy. Otóż początkowo był dysonans, bo zawsze takie tolerancyjne grały- z sympatią opowiadały o parze gejów, która mieszka w pobliżu a jak na nasze wesele przyjeżdżał mój wujek z partnerem i uprzedziłam, żeby nie było zdziwka to takie światowe, że nawet dumne były. Wiecie, one takie światowe się poczuły: na wesele syna/wnuka przyjechali z angli, z niemiec a nawet geje 
No i jak się okazało, że szwagier jest innej orientacji to najpierw niby akceptacja ale nie dowierzały do końca, a potem zaczęły wierzyć, że mu się odmieni. przy szukaniu chrzestnej były nawet akcje typu "jakąś młodą wolną panienkę znajdź"
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Lila_27
|
ja kupowałam ale na 74 więc jeszcze leżą - dresik, ogrodniczki i sukienka jeansowa. teraz zaczęłam używać skarpetek z abs i są świetne, bo się nie wrzynają dzięki za cynk, wybiorę się 
Cytat:
Napisane przez Lila_27
Kluska w końcu zgrałam zdjęcia kotków, to możesz ocenić ile mogły mieć 
|
dziękuję za przypomnienie na telefonie nie widziałam, wzięłam kompa. te na zdjęciu moim zdaniem mają ok 3 tyg. szukając potwierdzenia czy mi się dobrze zdaje znalazłam takie video https://www.youtube.com/watch?v=xQJkmtdY75E 
a jedzonko znika teraz? wraca kocica?
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------
widzę, że to te same skarpetki co mamy muszę kupić jeszcze ze 2 pary.
i jakie fajne spodenki będą i dresiki czadowe
|
|
|