Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 22:58   #1290
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

No to sie opilam i objadlam i musze dziewczyny Wam powiedzieć, ze nic sie nie działo tz biedny leży i chrapie ale jeszcze kuchnie posprzątał zeby jak stwierdził nie mieć tego rano na głowie
Czasem bym go zabiła a czasem zadusiła z miłości

Carola-napój/winko smakuje dobrze ale lepszy był szampan bezalkoholowy, ktory piłam jak braliśmy slub bo smakowal idealnie jak ten z alkoholem aż tz sprawdzał kilka razy czy nie ma alko
Moja siostra tez używa tej szczotki do włosów i skoro tak wszystkie polecacie to chyba tez sie skusze a TkMaxx to złooo ledwo sie powstrzymuje przed kupnem tam kolejnych kocyków bo sa prześliczne dużo ciuszków mam stamtąd...jestem ciekawa kurtki, która musisz mieć
A i chyba tez jestem zakupoholiczką bo kupiłam juz dzisiaj jesienne czarne płaskie kozaczki/botki :p tzn tz mi kupił

Ania i Perełka-kwestia tego tygodnia i będziecie juz dzidzie miały przy sobie ja mam termin na 5.09 wiec blisko Waszych ale jeszcze cisza...mama mowi, ze Wiki grzecznie czeka na urlop i przyjazd babci moze cos w tym jest

Co do odwiedzin w szpitalu i od razu w domu...siostra tz ostatnio o to pytała jak dzwoniła do mnie (ta normalniejsza siostra) to powiedziałam jej ze wole wcześniejszy tel z pytaniem czy mi bedzie pasowało i dałam jej do zrozumienia, ze to samo tyczy sie teściów powiedziałam, ze odwiedziny ok ale jak ktoś bedzie zbyt często to najzwyczajniej w świecie nie otworze :p a moja koleżanka miała dosyć pytań i telefonów i na fb napisała, ze juz sa w domu ale potrzebują 2-3 tygodnie zeby sie zadomowić i odpocząć i dopiero po tym czasie sa gotowi na zapowiedziane odwiedziny myśle ze jak ktoś ma fb to jest to dobre rozwiazanie na kulturalne pozbycie sie gości bez przymusu tłumaczeń przez tel

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora