Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-13, 17:44   #1390
aniaszew
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Dostałam dziś paczkę i mam w związku z tym kilka pytań:

1. Czy paczek nie powinna dostarczać firma kurierska? Zauważyłam, że u mnie rozwożą to osoby prywatne, normalnym kombiakiem. Dziś była to jakaś strasznie obrażona starsza pani, wcześniej jej syn (lub wnuk)

2. Zamówienie miałam na 256 zł (bez netto). W związku z programem dla nowych konsultantek zaliczyłam poziom 2. Ale: lakier do paznokci jest zupełnie nie taki jak chciałam. Tzn. zgodny z zamówieniem, ale kolor mi nie odpowiada. Drugi problem to naszyjnik Ranelle – MASAKRA. Koszmarek, gdybym miała córkę to bym jej dała dla lalek, ale mam synka. Poza tym trochę za drogi jest by go wyrzucić. I PYTANIE: czy jak zwrócę ten naszyjnik i lakier to odpadam z programu??? Jakoś specjalnie mi na nim nie zależy, ale czemu nie dostać darmowych kosmetyków na gratisy, nie?
Panowie którzy rozwożą paczki to zwykli ludzię, nie chodzą w uniformach.Do mnie przyjeżdżał przez jakiś czas pan, bardzo miły, zawsze sobie przez chwile porozmawialiśmy.Natomiast ost paczke przyniósł ala Frankenstain, aż się go bałam. A jeśli chodzi o zwrot produktów to faktycznie wypadasz z programu i nie ma powrotu ,niestety.Popytaj ,może ktoś będzie chciał nawet w niższej cenie.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora