Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 22:33   #2169
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

digitalgirl13 @kobiecy_zakatek chyba nie czytałas opisu pod filmikiem nie zaczynałam od supli, nie brałam wszystkiego na raz, można wiele osiągnąć zbilansowana dieta i treningami ja po prostu trenuje BARDZO dużo i dlatego muszę chronić choćby moje mięśnie przed katabolizmem oczywiście szybkie zjedzenie zdrowego posiłku potreningowego tez go blokuje ale przy dużej intensywności pracy trzeba trochę dokładniej dbać o to wszystko żeby nie było kontuzji i innych nie fajnych rzeczy ALE to mój wybór moja droga i moja intensywność nie znam wielu amatorów trenujacych z taka intensywnością jak ja

fiufiufiu czy jest ktoś na świecie kto wyciska tak jak nasza Hania?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
jajajamajka to mnie zaskoczyłaś, nie wiedziałam, że też na to chorujesz.. Spuchnąć można, ciekawe jak w drugą stronę.

Jak się przejdzie z niedoczynności w nadczynność to może nastąpić nagły spadek wagi (taki niezdrowy). I nie da się raz ustawić hormonów i już zawsze ta dawka będzie dla nas dobra. Trzeba ciągle kontrolować ich poziom, bo właśnie może tak skakać...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora