Eh, już sama nie wiem co mam zrobić z moimi kłakami

ciągle mam ten sam problem, chce uzyskać kolor taki jak na zdjęciach, ciemniejszy, grafitowy, szary ale nie moge, cokolwiek robie, jakąkolwiek farbę, mix nie kupie wiecznie na włosach zostaje RUDY/z dużą dozą złota
Od początku, moje włosy to zdjęcie pierwsze na dzień dzisiejszy. W przeciągu ostatnich 2 tygodni farbowałam włosy inoa 6.07 + 9.1 (metaliczny trochę gasił rudość i nadawał zielonkawej poświaty) na włosy wcześniej odrobinkę pojaśnione, włosy się spigmentowały, a kolor wypłukał się do oczywiście rudego przy małym przyciemnieniu.
Kiedyś kupiłam mix niebieski z welli (chyba) i jedyne co dał to przyciemnił mi włosy a potem i tak wypłukał się do rudego

z zapienianiem to samo z dodatkiem farb popielatych, opalizujących, mixu. Jedynie małe efekty.
Mój problem jest taki że już sama nie wiem co mam robić, chcę mieć kolor ciemniejszy, na poziomie 6-maxymalnie 5 mocno zimny ale nie wiem jak mam to osiągnąć, nie mam żadnych pomysłów a dalsze wydawanie pieniędzy na oślep jest beznadziejnym pomysłem
Czy macie może jakieś pomysły? faby?