Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 00:01   #3008
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
yhhh. opuściłam Was na chwilę i mi promoszki koło nosa przeszły.

też bym chciała monetki... za taką cenę. <3

mi też się one nie podobają. UG najładniejsze z kamyczkami. może kiedyś będą moje.

oj tam. będziemy magazynować na przyszły sezon!

Co to za uggi?
przyszły sezon za tyle miesięcy muszę jakieś fajne botki kupić, a nie melissy
Cytat:
Napisane przez zlotamonika Pokaż wiadomość
URBAN VITAGE poszalal...tak jak ostatnio COGGLES i ALL SOLE

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

PS. A tak w ogole od jakiegos czasu poluje na pom pony w roz.38 najlepiej te szare Jak by ktoras cos wiedziala
A kiedy ostatnio coggles i allsole poszalało? bo chyba wieki temu
Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Olcia perłowe były jedne
Niech się dobrze noszą
Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A najbardziej się cieszę na te nudziakowe, ale mnie matoł żeby tyle kasy wydać na buty...

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Jak ja finalizowałam zakup to z tego rozmiaru były już chyba tylko baletki kokardy, bo patrzyłam dla Trammer.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

No to chociaż to pocieszenie, że się nie spóźniłam kwadrans tylko w ogóle. No cena monet powala wręcz, przynajmniej mnie powaliła ;p Campana to w sumie nie zauważyłam, że kliknęłam glitterowe, ale już sobie przetłumaczyłam, że są mi niezbędne
I będziesz używać tego koszyczka?
Moim zdaniem campana glitter są lepsze od nie-glitter mają to coś, myślę, że będziesz zadowolona
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora