Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpupilowe Zapalenie Mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 00:46   #13
Reign of light
Zakorzenienie

Dot.: Odpupilowe Zapalenie Mózgu

Moja przyjaciolka I moje stepcorki, uwielbiaja przebierac swoje psiaki w sukieneczki, kokardeczki, nawet malenkie psie buciki. Byly juz organizowane psie sluby I urodziny
Lozeczka z baldachimem I psie wozki

Ja mam lekkiwgo swirka na punkcie kotow Kiedys mialam az 5(wykastrowany kocur I wysterylizowane kotki) Teraz mam tylko jednego, rowniez kastrat.
Przyznam sie bez bicia, ze I mnie raz sie zdarzylo ubrac mojego kociaka w kubraczek w panterke na Halloween, ale raz dwa zdjelam I mialam wyrzuty sumienie, bo biedna moja kochana cholera latala w te I nazad probujac ow kubraczek zdjac.
Mialam taka specjalna torbe, ktora kupilam w zoologicznym, aby go brac na spacery, bo nie chcial chodzic na smyczy, wiec nie chcialam go meczyc. Torba musze powiedziec sie sprawdzila, moj kot ja bardzo lubil I lubil te spacery. niestety wyrosl I ciezko mi takiego kloca dzwigac (maine coon).

@ Mijanou, przeczytalam, ze skarzysz sie na obdrapane meble, nie wiem, czy to istnieje w Polsce, ale moze kocie tipsy to byloby rozwiazanie? Mozna kupic bezbarwne, to nie bedzie wygladalo, jakby mial pomalowane paznokcie Te tipsy maja takie gladkie zakonczenie, wiec nie podrapie. albo podcinaj im pazurki. Ja mam taka specjalna gilotynke, ale to trzeba bardzo ostroznie, zeby nie zrobic krzywdy.

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ----------

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Byłam całkiem niedawno na pikniku z psami, na którym stało stoisko psiego salonu. Przyszła babeczka z suczką rasy kundelek i bardzo, bardzo chciała założyć jej kokardkę. I o ile takiemu psu jest do czego przypiąć kokardkę, to tamtemu nawet nie było gdzie
Kometo, jak Ty to robisz, ze po kliknieciu w slowo ukazuje sie link?
Juz widzialam to tu pare razy na wizazy I ciekawa jestem jak to sie zalacza, bo ja jak probuje wstawic jakis link, to mi caly link wyskakuje
Reign of light jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując