Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fakty o nas samych
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 02:33   #380
Darkoz
Zakorzenienie

Dot.: Fakty o nas samych

1. Nie cierpię i nie umiem prowadzić tzw. shit talku. :P Często łapię się na myślach typu ,,kurde, ja powinnam o to zapytać, wychodzę pewnie na kompletnie niezainteresowaną" ,,kto w ogóle zwraca uwagę na takie pierdoły" itd. Dlatego stresuje mnie poznawanie nowych ludzi, cieszy mnie, gdy znajduję z poznaną właśnie osobą ciekawy temat albo jak ma podobne poczucie humoru.
2. Nie lubię się zwierzać, za to chętnie słucham historii innych ludzi.
3. Uczyłam się latać na paralotniach.
4. Jestem strasznym leniem, wszystko odkładam na potem. Najtrudniej mi się zabrać za robotę, jak zacznę to już z reguły skończę, choć często robię przerwy na jedzenie/kawę/herbatę.
5. Boję się jazdy na rowerze.Wolałabym sporą część sportów ekstremalnych od przejechania się rowerem najrówniejszym chodnikiem w parku.
6. Oglądam seriale pojedynczo, kończę jeden, mam kaca przez jakiś czas i dopiero zaczynam coś nowego.
7. Nienawidzę wstawania rano ani porannego pośpiechu. Za to robić głupoty do późnych godzin nocnych - why not?
8. Lubię rozwiązywać zagadki kryminalne w Angorze.
9. Dobrze mi z moim głupkowatym poczuciem humoru.
10. Szaleję na punkcie dobrych wypieków i czekolad.
11. Jestem oszczędna w robieniu zdjęć - coś czego nauczyła mnie fotografia analogowa. Wolę przywieźć 15 interesujących zdjęć niż 300, których i tak nikomu nie będzie się chciało oglądać.
12. Widok nocnego nieba za miastem robi na mnie duże wrażenie.

Edytowane przez Darkoz
Czas edycji: 2014-08-17 o 02:41
Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując