Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 08:15   #520
Kasia427
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Ja x-landera ogladałam tegorocznego.
Nie wiem czy modele różnią się między sobą jesli chodzi o wymiary i kształt gondoli. Nie wiem też czy tegoroczne modele róznia się pod tymi względami od zeszłorocznych... więc może nie sugeruj się moją opinią... lecz mi osobiście bardzo przeszkadzało to, że gondola w x-move bardzo się zwężała w nóżkach...
Może przesadzam ale wg mnie my, rodząć w listopadzie porzebujemy dużych, komfortowych gondolek. Więc wg mnie pod tym względem x-lander odpada. Choć cena baaaaaaardzo atrakcyjna
to prawda, że w xmove gondola bardzo się zwęża w nóżkach w xa również mam wrażenie, że jest węższa, ale nie aż tak bardzo, zresztą akurat tyle to mi nie przeszkadza, a zwłaszcza dziecku, rączkami to na boki będzie wywijać,( to ma wystarczająco szeroko) a nóżkami raczej nie

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
A jak juz tak sie chwale to pokaze wam jeszcze kawaleczek pokoju malej, nadal jest jest nieskonczony, lozeczko zostalo zlozone tylko poto, zeby zobaczyc na jakiej wysokosci misiek mial byc namalowany.
Desperacko szukam bialego zyrandolu z jasnobrazowymi akcentami, najlepiej z misiem (cos w tym stylu, ale jasny material i na lampe na sufit a nie stojaca http://www.ebay.com/itm/Lamp-Shade-C...item233dbbbe85) jakby ktos cos gdzies to bylabym wdzieczna za informacje, jestem sklonna zamowic z PL, a jesli nie znajde nigdzie takiego, ktory mnie zadowoli kupie taki w Ikea http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40149933/.

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
u mnie nieprzespane noce to norma już chyba, ale to meczace.
poszlam spac przed trzecia jakos, a 6:15 bylam na nogach

za 2 miesiące obstawiam! ze ktoras z nas będzie Mamuska już pelna para! ciekawa jestem, czy wcześniej się rozwiążemy z dwupakow, czy będziemy wyczekiwaly terminow
aj aj aj już się boje
No mi też tak się wydaje, bo ten z nas które mają termin na początek listopada, mogą się już pod koniec października rozpakować

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Coś mi załącznik nie wchodzi

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
zaraz wstawie do klubu brzuchol i wlosy, a tu macie polko-przewijak, w tym miejscu bedzie stalo lozeczko a przewijak po drugiej stronie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale miałam wczoraj powalony dzień ( ogólnie od kiedy wróciłam od rodziców czyli przez cały tydzień tak mam) , była sobota, zamiast posprzątać, coś zrobić to ja absolutnie na nic nie miałam sił i ochoty, nawet zupę sp***rzyłam
na zakupach pożarłam się z mężem ( chciałam kupić sobie buty i małej ale z niego taki dusigrosz jest...) aż poszłam do wc i się poryczałam, nie wiem czy jakaś deprecha mnie dopadła czy co, strasznie płaczliwa jestem, z mężem się nie dogaduję w ogóle, w zasadzie od kiedy mała sie urodziła to jest co raz gorzej na wszystko skąpi, malowaniem ścian, przygotowywaniem mieszkania do pojawienia się nowego członka rodziny też nie chce się zająć, nie chce mu sie nawet o tym myśleć , mam dość
Przepraszam ale musiałam się wygadać, bo nie mam komu a mamie nie chce się skarżyć i jej martwić...eh
dla męża! współczuję... może mu przejdzie jeszcze... choć jak piszesz, że jest dusigroszem, to może być ciężko...

Anuszka ja chodzę w dresach (niskie biodrówki, regulowane sznurkiem, więc są idealne), albo w leginsach ciążowych, choć ich nie znoszę, bo ten pas sięga mi za pępek i jest mi za gorąco w nich... mam jeszcze jakąś kieckę bawełnianą, ale ona nie jest typowo ciążowa... albo w szortach, też niskie biodrówy to mnie nie cisną.. typowo ciążowych to nie noszę..

Witam się niedzielnie!
Wstałam z bólem głowy, pogoda do
Wyjęłam mięsko na gulasz to dzisiaj zrobię...
To Miłego Dnia!