Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do Jelonka na pewno po raz ostatni...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-01, 11:06   #1
blondwamp
BAN stały

GG do blondwamp
Talking

Do Jelonka na pewno po raz ostatni...

No wlasnie...jestem niewinna owieczka..a wiesz dlaczego? Bo osoba jest wtedy niewinna, kiedy nie ma sie wobec niej zadnych dowodow. A tak wlasnie jest w moim przypadku.
A co do poprzedniego watku to nie wypowiadalam sie wcale na temat regulaminu a Twojej osoby ( czytaj ze zrozumieniem ). I masz racje...jestes nieudolnym moderatorem z jednego prostego powodu...jedyna Twoja forma rozmowy jest zamkniecie watku i na pewno nie zalezy Ci na "dobru wizazanek" a jedynie na tym, zeby w oczach nie wiem...zlosia czy nie wiem kogo jeszcze byc "Sluzbistą". I wtracasz sie w kazdy wątek, tak jakbysmy tu wszystkie były jakies niedorozwinięte i nie rozumiały co to znaczy 10 %.
I mam nadzieje,ze za ten post nie dostane znow bana...w koncu Jelonek jest tylko czlowiekiem, ktorego przez pomylke "zrobiono" moderatorem i nigdzie nie pisze,ze trzeba go lubiec i miec do niego szacunek, skoro on do nas nie ma. A dlaczego nie ma? bo nie potrafi rozmawiac, a jedynie oskarzac no i zamykac watek jezeli sie nie ma wiecej nic do powiedzenia. Skoro wyciagnelas nieprawdziwe brudy na wierzch, trzeba bylo je doprowadzic do konca a nie zakrywać się "tajemnicą zawodową" ( hehe ). Przeciez taka tajemnica dotyczy zarowno tej niby wizazanki, ktora sie poskarzyla jak i mnie prawda. Skoro sie Tobie poskarzyla, trzeba bylo do mnie od razu napisac PW a nie wyciagac to na swiatlo dzienne po niewiadomo jakim okresie.
I nie jestem jedyna osoba, ktora sie na Ciebie skarzy i ma pretensje. Tylko chyba nikt nie ma odwagi Ci tego powiedziec.
A teraz mozesz dalej pisac te swoje niedorzecznosci i zamykać wątek.

Do złosia....proszę o wyjasnienia w sprawie "mojego oszustwa". Mysle, ze wizazanka, która się na mnie poskarzyła nie bedzie zla...w koncu tutaj na wizazu nic nie jest tajemnica a istnieje takze topik, gdzie mozna sie skarzyc i chwalic prawda?
Myśle, ze mam takze prawo do obrony.

Edytowane przez blondwamp
Czas edycji: 2005-07-01 o 12:22 Powód: literowka
blondwamp jest offline Zgłoś do moderatora