2014-08-17, 09:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Cytat:
Napisane przez jajajamajka
|
Cytat:
Napisane przez hikari91
nie mogę z tymi Waszymi czitosami 
|
ooo fuuuuuuuuuuuuuuj chyba już nie zjem w życiu chipsów 
Cytat:
Napisane przez Raczyna
mnie Hania zniechęciła od samego początku
pierwsze wymięknięcie: laska nawija do kamery/aparatu/lapka/whatever w tle jakaś okropna ściana z tragiczną tapetą- ja wiem, można po prostu zawiesić czyste prześcieradło i mieć fajne białe tło i byłoby super....
ale później gdzieś za plecami widzę że próbuje spać jakiś mężczyzna i wierci się, bo gadanie lubej wyraźnie mu przeszkadza
i jeszcze "światło się zmienia" więc przesuwamy się do okna, pojawia się kaloryfer i... kajdanki na nim.....
kolejny film- burdel w pokoju
następny- jakieś rzeczy porozrzucane na podłodze w przedpokoju
albo te tła- odrapane drzwi, koszmarne tapety....
jak o wizażu ma mi opowiadać ktoś, kto nie potrafi zadbać o ład i harmonię wokół siebie, o estetykę, tego co robi....
teraz niby ma ładną białą ścianę za sobą, ale za każdym razem gdy się pochyli i widzę żarówkę za jej plecami to dostaje kociokwiku
|
dokładnie!!!!! teraz chyba w nowym domu mieszka - porządeczek póki się nie pobrudzi 
a czy Hania ma jakieś dzieci???
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------
Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA
Ostatnio doszłam do wniosku, że nie mam już swojej ulubionej YTberki 
Nissiax jest do przesady perfekcyjna (nie mówię, że to złe), CMB chyba sodówka uderzyła i zaczyna gwiazdorzyć, Kokosowa Tęcza nagrywa zbyt dlugie filmy (ostatnio coś jej mało), Maxi za szybko nawija i często nie jestem w stanie jej zrozumieć 
|
zgadzam się - dlatego ja jeszcze jestem w stanie przetrawić MissPKproject o ile nie ma wstawek hAmerykańskich - i coraz bardziej i częściej wracam do Susz - śmiem nawet napisać, ze ma już jakąś klasę YTbową
Czas edycji: 2014-08-17 o 09:34
|
|
|