Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 11:08   #1873
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
NIe rozumiem czemu wysokopółkowe blogi same z siebie mogą irytować? Jak ktoś lubi i kupuje (czy tam dostaje) - jego sprawa. mam wrażenie, że Imp i mi chodziło jednak o coś trochę innego niż sam fakt "wysokopółkowego bloga"
to, że dla Ciebie szczytem wydatków jest podkład MAPa i krem za 50-70 zł może co jedyne warunkować to jakie blogi będziesz odwiedzać.
NIe rozumiem, jak Szanelki mogą denerwować? Szczerze? To, że nie każdego na to stać to co - powinno zniknąć z rynku? Nie każdego stać na mercedesa, a jednak skubańce jeżdżą po ulicach nie chcę atakować, moim celem jest jedynie uświadomienie, że to co dla jednych jest drogie i luksusowe, dla innych jest normą, a dla jeszcze innych Sleekowa paletka może być górną granicą wydatku kosmetycznego - albo wręcz nieosiągalnym pułapem więc według tego typu przemyśleń - powinny tych ludzi irytować blogi, które pokazują Sleeka, bo ich na Sleeka nawet nie stać?
Polać jej!
Nie każdy, kto używa Szanel od razu się wywyższa. Dla niektórych kupno balsamu za 300 zł to chleb powszedni. Są blogi, na których dziewczyny w większości przypadków pokazują dość drogie produkty (np. Sroka, Marti, Urban), a są całkiem normalne.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora