2007-07-13, 18:23
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
!! ciuszki i dodatki na wymiankę !!
NIEAKTUALNE !!
C i u s z ki (str 1) i (str 2) i (str 23)-są tam ciuszki idodatki z watku "Firmowe ciuszki od Truskavy") !
WItam od dłuzszego czasu przeglądam 'Ciuchlandię', aż w końcu sama zaglądnęłam w swoją szafę i znalazłam parę rzeczy na wymianę. Serdecznie zapraszam
A rozmiary moich ciuszków są różne, chociaż przeważnie S, czasem M.
To zaczynamy:
bluzeczka na krótki rękaw. 100% bawełna. czerwona z brokatowymi napisami. siatka na rękawkach. mało noszona, a od dłuższego czasu w ogóle. Rozmiar oceniam na S, chociaż myślę że na M też dobra. w każdym razie szer. tej bluzeczki to 37 cm. Ma ciekawy dekolt, co myślę, że widać na zdjęciu.
bluzeczka w drobne paseczki na ramiączka. przeszyta złotą nitką. ramiączka z czerwonej gumki. Szerokośc tej bluzeczki, to 37 cm. Również długo nie noszona.
wzorzysta bluzeczka ClockHouse bez rękawków. Szerokość 38 cm. Długo nie noszona i mało noszona, heh. stan bardzo dobry.
dżinsowa spódniczka przerabiana przez moją babcię z kieszonkami z przodu. w lewym dolnym rogu przyszyte dwie małe gwiazdki i księżyc z jasnego dżinsu, co widać na zdjęciu. Szerokość w pasie 37cm. Długość 42 cm. Z tyłu małe rozcięcie na środku. Rzadko noszona, stan bdb.
fajna bluzeczka siwo-rozowa. rozmiar oceniam na S/M. rozciaga sie. kiedys noszona, ale w dobrym stanie 
mala torebka do reki. z kokardka, kolor bordowy, sliwkowy. w srodku nie ma zadnej kieszonki. zapinana na zamek. szerokosc 21-22 cm. polecam, idealna na wieczorowe wyjscia
Edytowane przez truskava
Czas edycji: 2008-03-07 o 13:51
|
|
|