Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 11:18   #777
larara123
Wtajemniczenie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Witam sie kochane po dlugim czasie i od razu przepraszam za moja nieobecnosc. ale jak juz wiecie pewnie to mialam problemy zdrowotne meza na glowie... w malym skrocie: dostal sie do szpitala bo najpierw zemdlal w pracy potem przez prawie dwa dni coraz gorzej sie czul a na sam koniec zaczal tracic swiadomosc,.. zabrali go do szpitala zrobili badania na neurologii i z tych badan wszystko wyszlo ok. jak doszedl do siebie to go wypisali mi we wtorek 12 ze skierowaniami do kardiologa, cukrzyka, kregarza i psychologa wiec teraz jestesmy w szale badan i wizyt zeby okreslic co to bylo... ale juz sie dobrze czuje wiec to najwazniejsze...
Wtedy chcialam tez od was odejsc bo przes zajsciem jeszcze sie poklocilismy i nie chcialam wtedy dalej sie starac ale wszystko wrocilo do normy i wracamy do staran... choc umnie ten cykl poszedl w ☠☠☠☠u bo owu najprawdopodobniej mialam jak maz byl w szpitalu.
No a na hsg nie dostalam... powiedziala ze zrobi mi jeszcze jeden monitoring i kazala przyjechac pare dni przed owu... no i dzien przed zajsciem z mezem pojechalam ale kuzwa okazalo sie ze ma zepsute usg i bedzie dopiero czynne we wrzesniu... masakra jakas... ciagle pod gorke... z tego wszystkiego stwierdzilam ze zmieniam lekarza bo nie dosc ze ciagle jakies problemyz normalna wiyta u niej to jeszcze te terminy... stad moje pytanie do Annasar gdzie chodzisz i czy mozesz mi kogos polecic? bo jestem na etapie poszukiwan...
kochane bede tak na bierzaco i do tylu odpisywac a przynajmniej sie starac bo mam do nadrobienia prawie 30 stron...

Dziekuje wszystkim dziewczynkom ktore sie martwily o mnie kocham was normalnie

Melisko gratuluje super lekarki ktora umiala rozluznic atmosfere a najbardziej gratuluje mocnego serducha

MalinOla witam sie i ja pozno bo pozno ale lepiej pozno niz wcale

Amfora Ciebie tez witam

Aneczka gratuluje synalka

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora