Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 11:21   #1878
Bella2212
Zadomowienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Wraz z popularnością nadpłynęły oferty wspłółprac i niektórzy dostrzegli w tym swoją szansę na wydębienie czegoś dla siebie. Teraz na większości nowych blogów od razu po założeniu pojawia się zakładka "współpraca" i dziewczyny piszą do wszystkich i o wszystko.
Pisałam już kiedyś o na forum, że też mnie to dziwi... Tym bardziej, że dużo z tych blogów ma po prostu słabą jakość, ale już autorki czekają na współprace....

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
No u mnie zakładki stricte współpraca nigdy nie było. Na początku kiedy bloga założyłam nie pomyślałam, że ktokolwiek dałby mi cokolwiek do przetestowania więc nawet o tym nie myślałam
Miałam identycznie przy zakładaniu bloga zakładając go w ogóle do głowy mi nie przyszła myśl o jakiś współpracach... Zupełnie inne względy mną kierowały

Jak tak czytam te wasze wszystkie wpisy to nieskromnie stwierdzam, że jednak całkiem dobrze prowadzę swojego bloga ;-) może nie jest on jakiś mega czadowy i nie zdobędzie wielkiej popularności, ale na tym mi nie zależy. Wydaje mi się, że nie popełniam tych irytujących błędów, o których piszecie ;-)

Został mi jeszcze tydzień wyjazdu, przenoszę stronę na lepszy serwer i dalej będę mogła blogować <3

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.