2014-08-17, 12:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez carolciuska
Mnie sie podoba!! Ale ja lubie szary wiec moge byc monotematyczna  w kolorach wozkow, mamy bezowego hartana, ale uzywany , od mojej kuzynki. Wolalabym szaryy
|
No właśnie dlatego,że szary tak wpadł mi w oko a po za tym jakąś słabość mam do Bebetto,bo każdy wózek od nich wydaje mi się ładny tylko ten ma defekt,bo torba na zakupy poprzecierana,ale to przecież można kupić nową,bo to już groszowe sprawy... Hmm... no i o wiele bardziej podoba mi się niż te które znalazłam na olx 
Hehe tu wszystkie się martwiły,że za szybko urodzą a teraz spora część lasek się martwi,że się przeterminują nie dogodzi się kobiecie :P ale w sumie ja też martwię się,że się przeterminuję,bo najwięcej jęczałam ze swoimi dolegliwościami a tu nawet jeszcze szyjka się nie skróciła ehhh... .No chciałabym żeby w 36-37 tygodniu zaczęła się powoli skracać :P
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-08-17 o 12:30
|
|
|