2014-08-17, 13:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
Wrocilysmy z corcia niedawnoi w urodzin, ale sie obzarlam
To jest salon lazienek -oni robia nam projekt za ktory zaplacilismy 500zł, jak wezmiemy u nich plytki czy armature to nam te kwote odlicza.....no nic narazie musimy tam pojechac zeby zmienic projekt i jakies tansze plytki poszukac
Dziekuje za wszystkie zyczenia 
zaraz wstawie do klubu brzuchol i wlosy, a tu macie polko-przewijak, w tym miejscu bedzie stalo lozeczko a przewijak po drugiej stronie 
|
fajny ten polko-przewijak.. szkoda, ze u nas się nigdzie nie zmieści 
begie nie przejmuj się, wiem, ze latwiej powiedzieć niż rzeczywiście ze spokojem przyjąć taka a nie inna sytuacje. TZ musi zrozumieć, ze nie wydajesz na głupoty, a dla dziecka, który musi mieć jakiś start a Twoje hormony dzialaja i dlatego tak zareagowalas 
u mnie dziś pomidorowa z ciemnym makaronem odkad dowiedziałam się o cukrzycy nie mam weny na gotowanie, bo mam wrazenie, ze niczego nie mogę zjeść.
rozpakowałam swoje zamówienie z gemini, fajnie i solidnie pakuja 
po rozlozeniu i podziale ( bo zamawialy tez moja Mama i siostra ), okazało się, ze wcale nie jest tego dużo objetosciowo dla mnie
mamy podgrzewacz, podkłady, do kapieli kosmetyki i mascie, poukladalam już w miare wszystko.
a moja lista wyprawkowa się kurczy na szczęście! ciagle mysle nad przewijakiem...czy jest konieczny... bo mam turystyczny taki rozkładany, ala ceratka na lozko. tylko lozko dla Malej termometr - i tu kompletnie nie wiem, jaki... i pampki!
|
|