Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 13:30   #4593
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez dariuska89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
PurBlanka No czeka nas wycinanie.... strasznie się boję, pewnie będę ryczała jak będzie jechał na salę. BAAAAARDZO mi zależy żeby teraz się udało to załatwić bo kolejny termin jaki nam wyznaczą to już nie będę w dwu paku A na 100% będę chciała być cały czas przy Sebie.

No i mnie się też wydaję że rozwarcie jest głównym powodem... tak aż zerknęłam na google wygląda okropnie niekomfortowo hihi
Jak dla mnie "wycinanie migdałka" brzmi strasznie Ale wiem, że robi się je wielu dzieciom i nie tylko. Na pewno Sebuś będzie płakał, sam fakt, że będzie bez Ciebie. Bo chyba przy zabiegu być nie możesz ? Też nie możesz za mocno się denerwować, więc ostrożnie

Teraz zapominam, że go mam Ale założenie ? Wolę sobie nie przypominać

Coffe szalejesz Zazdroszczę takich wypadów z ukochanym i znajomymi Ja jak idę to wszędzie sama

Nowa, z jednej strony się nie dziwię, że jesteś zła, ale z drugiej tłumacz sobie, że on to robi dla Waszego dobra- im więcej pieniędzy tym lepiej Takie mamy dzisiaj czasy, bez pieniędzy ani rusz

A to ciacho to sernik na zimno ? Pochłonęłabym w całości

Mojra, u mnie było jedno i drugie, więc nie wiem na co najmocniej zwrócił uwagę, zakładając mi pessar Na myśl o wyciąganiu aż mnie trzęsie, no ale jakoś wytrzymamy. Masz już datę wyciągnięcia ? W którym tygodniu ?
Mi lekarz nie kazał leżeć i jakoś mocno się oszczędzać...Nie wiem czemu