Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 13:54   #4755
talkative2
Zakorzenienie

Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV

Małgoś - no ja wiem! I właśnie o to chodzi. Że przeważnie jak dochodziło do konfliktów interesów, to jedno z nas odpuszczało, bo to nie było dla niego takie ważne. A teraz obie rzeczy są dla nas bardzo ważne (dla mnie wczasy są mega istotne, bo potrzebuje odpoczynku - to raz, nigdy specjalnie w PL nie udawało nam sie nigdy pojechać, bo nie było kasy - to dwa, początkiem przyszłego roku jeśli wszystko się dobrze ułoży, to chciałam zacząć myśleć o bejbi, więc jeśli to wypali to przez najbliższe dwa lata też pewnie nigdzie nie pojadę - to trzy). No i chyba pierwszy raz w życiu mamy poważny impas. Może dla kogoś, kto całe życie sobie jeździł co roku na wakacje coś takiego jest śmieszne, ale ja zawsze marzyłam, żeby gdzieś jeździć, a wczasy za granicą były dla mnie i dla moich rodziców nieosiągalne. Gdańsk, to było WOW. Teraz mogę pojechać stosunkowo niewielkim kosztem, to znowu musze sobie tego odmówić. To mnie naprawdę boli, chociaż może komuś wydaje się śmieszne, ale ja już mam naprawdę dość wyrzeczeń w swoim życiu.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Co do pojechania samemu- powiedziałam mu że nie będę mu miała tego za złe jak pojedzie sam, a w ten sposób zaoszczędzimy połowę kwoty. Ale TŻ powiedział, ze nie wyobraża sobie pojechać samemu i nie wie jak ja sobie coś takiego wyobrażam. I , że co miałby tam robić beze mnie...
Ale nie będę Was zamęczać tymi pierdołami. Jakoś to rozwiążemy.

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora