2014-08-17, 12:53
|
|
Przyczajenie
|
Kosmetyki z wyższej półki - polecicie?
Hej
Udało mi się znaleźć pracę na wakacje i tym sposobem odłożyłam trochę gotówki na swoje wydatki. Z tego powodu chciałabym w końcu zainwestować w lepsze kosmetyki (do tej pory kupowałam produkty marki revlon, bourjois, max factor). Fakt, trochę mi szkoda pieniędzy, bo ciężko pracowałam, ale kiedy wypróbować czegoś lepszego, jak nie teraz? 
Dlatego chciałabym Was prosić o doradzenie co warto kupić. Bo gdzie lepiej mi doradzą, jak nie tu? )
Poszukuję pudru, podkładu i maskary.
Dodaję krótką charakterystykę mojej cery, aby było łatwiej coś dopasować.
Mam cerę mieszaną, z tłustą strefą T, po umyciu twarzy towarzyszy mi uczucie ściągnięcia, często skóra mi się złuszcza, co podobno jest cechą cery tłustej. Mam skłonność do powstawania przebarwień. W strefie T mam cerę zanieczyszczoną. Pojawiają się niespodzianki. Zależy mi na zdrowym, aksamitnym wyglądzie buźki. Jeżeli chodzi o tusz - chciałabym uzyskać efekt podkręcenia, wydłużenia i rozdzielenia.
Ponadto mam jeszcze jedno pytanie - gdzie Wy kupujecie kosmetyki z wyższej półki? W drogeriach czy przez internet? Macie jakiś zaufany sklep internetowy albo sprzedawcę allegro, etc? Jest możliwość dostania gdzieś taniej tych produktów?
Pozdrawiam !
|
|
|