Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek160
Ja też od wujka kupuję taki słoik 0,9l za 22 zł i ogólnie w okolicy cena nie przekracza 25zł za taki słoik 
|
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Mój tata po tyle sprzedaje i wszyscy pszczelarze u nas w okolicy.
|
U mnie miód też około 40 zł, ale w okolicy niewielu pszczelarzy, może dlatego tak windują. Ale przynajmniej kupując mam pewność co biorę. Wolę zapłacić więcej, ale jednak wiedzieć co biorę, tym bardziej, że u mnie nie schodzi miodu jakoś bardzo dużo-herbaty nie słodzę, dodaję raczej do sosów sałatkowych ew. lemoniad itd. Moim ulubionym jest wrzosowy .
Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx
też je kocham , mam zapasy  co lato chyba jest , bo w tamtym roku był i w tym  Jak będzie znów to robię duże zapasy , bo on bardzo długo pachnie na ciele  Ja używam go do całego ciała 
|
U siebie nigdy go nie widziałam, a chętnie bym spróbowała
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602
Wczoraj byłam w biedronce i kupiłam
-algi 3,99
-wieszaki 5,99
-tampony z pojemniczkiem 4,99
Było też sporo przepiśników po 19,99; znalazłam też podkłady celii ale niestety wszystkie otwarte i rozmazane.
|
Ja kupiłam za 3,99
Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce
Dziewczyny powiedzcie jak wam sie ta biedronkowa mini prostownica sprawuje
Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
Ja kupiłam suszarkę. Co prawda ja jej nie próbowałam, ale moja Mama wzięła ją na wczasy i Tatko zabronił używać tego w domu, bo ponoć jak włączyła to paski po telewizorze chodziły i mówił coś, że chyba nie ma jakiegoś zabezpieczenia przeciwnapięciowego czy coś, nie pamiętam. W każdym bądź razie Mama ma zakaz używania jej w domu ;-)
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
My wczoraj z mamą dorwałyśmy 2 obrusy te takie z kwiatami na brzegach z 25 na 12,99  No i złapałam ostatni korektor ladycode w koszyczku przecenionych kometyków za 5zł:P A kilka godzin wcześniej miałam kupić w rossmannie bo mi się skończył uff 
|
Kupiłam ściereczi z tej serii 2 sztuki po 3,29 bodajże. W komplecie jest jedna w kwiatki jedna gładka. Chciałam wziąć do kompletu obrus i fartuszek, ale niestety nie stać mnie w tej chwili na taką rozrzutność . A ładny ten obrusik, jak się prezentuje?
Dokupiłam jeszcze worki próżniowe, po 3,99-dwie paczki-co prawda mam już jeden za 5,99, ale są przydatne i za taką cenę uważam, że warto. Szkoda tylko, że nie ma opcji bez pompki z większą ilością woreczków, ale i tak się skusiłam 
Kupiłam też serwetki jednorazowe 20 szt. przecenione na 1,49, oraz te maty bambusowe, dla Babci, udało mi się znaleźć dwie obszyte do okoła tasiemką, co prawda nie da się ich przez to zwinąć, bo są za sztywne, ale przynajmniej nie będą się pruły. Bardzo ładne i solidnie wykonane 
Przecenili też patelnie 24 cm z powłoką non stick są za 14,99 - kupiłam jedną Mamie, bo chciała, a ja jestem zadowolona z biedronkowych patelni - oczywiście z promocji
|