Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - izotek
Wątek: izotek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 14:33   #1359
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: izotek

Cytat:
Napisane przez pixie088 Pokaż wiadomość
Minimalnie bardziej sucha skóra niż zwykle,ale jak posmaruję kremem raz czy dwa razy w ciągu dnia to wszystko jest w porządku. Bałam się, że będzie schodzić płatami i nie bd mogła nakładać fluidu, a jednak tak się nie stało. Nie miałam wysypu. Co do skóry głowy to raz w tygodniu nakładam olej, więc też wszystko OK. Po jakiś 2-3 tygodniach zniknęło dosłownie wszystko. Cieszy mnie to,bo naprawdę bardzo długo walczyłam z tym cholerstwem. Nie wiem czy powinnam już teraz wydawać swoją opinie w tym temacie. Ale na dzień dzisiejszy naprawdę polecam Wydaje mi się, że niektóre historie, które można znaleźć w internecie na temat izo są mocno przesadzone.

Dodam jeszcze, że jeszcze bardzo długo przed kuracją zmagałam się z wyjątkowo suchą skórą. Dlatego pani dermatolog bardzo sceptycznie podchodziła do przypisania mi tego leku. Mówiła, że może się to dla mnie skończyć tragicznie. Okazało się, że leki, które stosowałam wcześniej (głównie duac i tetra) były dla mnie bardziej szkodliwe niż samo izo. I dopiero po ich odstawieniu skóra.. odżyła?
może jeszcze za wcześnie, ale gratuluje już efektów tez się naczytałam sporo i miałam obawy i przez tyle lat zwlekałam, jednak z trądzikiem męczę się od jakiś 10 lat i już mam dość. Ja mam bardziej mieszaną cere więc chyba będzie ok
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora