może się to komuś wyda nie miłe co napiszę, ale cała ta sytuacja z
kwiatusskiem juz mnie strasznie męczy. Moim zdaniem jest to jedna bardzo młoda osoba, która się nudzi i wymyśliła sobie zabawę w ślub. Wiek w profilu moim zdaniem sporo zawyżony. Zaczęła pisać i nagle ma już wszystko, fotografa, zespól, salę, wszystko skopiowane od innych wizażanek. Posty bardzo dziecinne, poza tym mnóstwo postów jeden pod drugim, chociaż już dziewczyny nie raz zwracały na to uwagę. Pełno błędów (wiem, że nie powinno się ich wytykać, ala na Boga, Ty chyba wychodzisz za mąż a nie "
rzenisz się"). Poza tym niby dwie piszą z jednego konta, a pisała wcześniej, ze kuzynka ma login violusia_7slonqo czy coś takiego (swoją drogą bardzo podobny do nicka innej wizażanki), więc nie rozumiem co stoi na przeszkodzie aby każda korzystała ze swojego konta? Łatwiej się tak przelogowywać co chwilę?
Ja wychodzę z założenia, że jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywam, natomiast w wątku pełno jest nic nie wnoszących postów kwiatusska....
No, byc może zostanę teraz zlinczowana, ale musiałam to z siebie wyrzucić, bo już nie mogłam patrzeć na to spokojnie

Pozdrawiam