2014-08-17, 14:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!
Cytat:
Napisane przez chudelatte
Maceraty...hmmm nie wiem czy chciałoby mi się robić  nawet ziółek mi się zaparzyć nie chce, a skrzyp leży na półce i patrzy na mnie  wypadałoby się w końcu zmobilizować żeby nie stracić ciężko wywalczonej gęstości i odzyskać "prawie dotyłkową" długość, bo mimo, że męcząca, to jednak komplementy i dzikie zachwyty łechtają ego 
Tylko chwilowo nie farbuję, żeby dać odpocząć włosom, wypłukać jak najbardziej kolor itd. Bo nie mam aktualnie parcia na super idealny wygląd, więc odrosty mi nie przeszkadzają, a łatwiej się później przyjmą jasne rudości na takich wypłukańcach  we wrześniu sobie rzucę kolorek 
|
Oj, o dotyłkowej długości to mogę tylko pomarzyć Ale ze skrzypem się wczoraj przeprosiłam, ugotowałam grzecznie do siorbania przy wieczornej lekturze, dziś też już wypiłam. Zostały mi jeszcze 1 albo 2 torebki pokrzywy w opakowaniu, więc dokończę i zrobię sobie przerwę od pokrzywy.
Dziewczyny, pisałam już na wątku ziołopijaczek, ale może wy mi coś powiecie: czy zioła (pokrzywa, skrzyp) doustnie mogą wypłukiwać tyle witamin i minerałów, że przez to włosy zaczną wypadać?
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
Felicja, no właśnie jak tak czytam opinie to, że wielu osobom wychodzi ciemniej, no, ale w końcu przy takiej farbie bym brała poprawkę i chyba brała jaśniejszy kolor, chociaż to też w sumie wszystko zależy 
zerknęłam w album, faktycznie ciemno. ale ładnie.
nie wiem już kurczę. co prawda pewnie mam spokój na jakieś 3 miesiące na razie z farbowaniem, ale chcę znaleźć coś zdrowszego.
|
A jaki chcesz uzyskać kolor? Wydaje mi się, że dużo ciemniejsze to tylko brązy wychodzą, z rudościami nie powinno być problemu.
Cytat:
Napisane przez MassieDran
Mnie Twoje wlosięta najbardziej zachwycają na zdjęciu z obecnego avataru 
Farbowałam kiedyś Biokapem na kolor kasztanowy i wyszedł taki jak na opakowaniu, ale bardzo szybko się zaczął zmywać z brzydkimi czerwonymi refleksami, takze tego koloru nie polecam 
|
Oj prawda 
A kasztany to nie są nigdy zbyt fajne kolory...
Denko 2016
suma: 0/157

Recrea 5%-28.09.
|
|
|