Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 14:03   #2068
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
boja, a Wy grilla robicie na zewnątrz czy w domu? ja raczej na ogrodzie i liczę na pogodę pewnie za 2 tygodnie w niedzielę, 31 sierpień, chciałam 6 września w sobotę bo jedyna którą Dawid ma wolne, ale chrzestna wyjeżdża 4tego i by jej nie było, więc zrobimy w niedzielę pewnie tego 31go.
tort jaki będzie? i menu jakie?
Właśnie przez pogodę, boję się grilla robić, więc będziemy w domu raczej
Mama zrobi rolade z piersi na ciepło, ja sałatkę i sos tatarski. Do tego pewnie z dwa ciasta. I w sumie chyba tyle. Kupie szampana dla dzieciaków, jakieś ciastka, owoc
Będzie z 14 (albo 17) dorosłych i 7 dzieci.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
super macie, że możecie zaplanować tak fajnie roczek, bardzo Wam tego zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
no właśnie bluzy nie ma

a tort zrobi chrzestna z jej mamą no to z menu widzę podobnie jak u nas, sałatka do grilla, kiełbasy, karkówka, a no i na wieczór już coś ciepłego coś jakby strogonow placki jakieś, no i chyba tyle, a no - alko i napoje
Strogonow zjadłabym
Właśnie muszę liste sobie zrobić co kupić, bo o napojach już zapomniałam
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora