2014-08-17, 15:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
Cytat:
Napisane przez mahoniowa
Dla mnie np kupony lotto czy zdrapki są niezbyt przydatnym prezentem, bo nie masz żadnej pamiątki a wygrana no cóż, nie oszukujmy się że trafia się bardzo rzadko.. 
Nie rozumiem Twojego zbulwersowania, tym bardziej, że nie każdy zna gust pary młodej na tyle, żeby wpaść na pomysł co im kupić jeśli wpiszą sam wierszyk. Tematyka jest bardzo różna i tak jak dziewczyny piszą, można nie trafić. Oni wybrali sobie książki, które przydadzą im się na przyszłość a nie typową beletrystykę.
A na różne okazje też wolę dostać coś bardziej praktycznego niż kwiaty, które wyrzucę i wszyscy już dawno o tym wiedzą.
Poza tym jakby mi goście mieli wyskakiwać z jakimś obrazem albo innymi nieprzydatnymi durnostojkami to już wolę dać im pomysł jaki drobny prezent nas zadowoli.
dokładnie, zgadzam się z Tobą. Kwiaty uschną a książki z dedykacją zostaną i to jest dla mnie najważniejsze 
|
zbulwersowania? 
może rzeczywiście występuje problem prezentu gdy goście nie znają pary młodej, ale na to jest rada - zapraszać tylko osoby, które się zna
|