Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 15:10   #1373
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Meta fajny tez ten szary co teraz wstawilas ale i tak bardziej mi sie podoba tak jak Miss pisala ten szaro niebieski
a i fajnie ci pępek wystaje

Dziewczyny no i przez was chyba kupimy szary bo kazdy radzi nam szary tylko chcialam zeby troche byl weselszy ten wózek no
jakiegos kolorku dodac czy cos???

Dobra dziewczyny pochwale się umalowalam sie dzis
Powiem wam szczerze nie maluje sie prawie w ogole,nie chce mi sie,nie umiem itp itd,ale ze zakupilam cienie to postanowilam to zmienic
Umylam glowe,ulozylam wlosy (mam bardzo cienkie wiec musze je podnosic troche zeby odstawaly od łba) lekko wyprostowalam koncowki,nalozylam cienie,tusz i kredke i wiecie co??
niezła ze mnie du** z twarzy
Tz jak mnie zobaczyl to powiedzial "a co ty tu robisz? powinnas byc we Francji i robic za modelke"
Chociaz zawsze bylam przeciwniczka solarium,farbowania wlosow, makijazu i zawsze chcialam byc MEGA naturalna to powiem wam ze czuje sie o niebo lepiej troche to próżne ale trudno
I nie wiem jak to jest ze zawsze moje wlosy po umyciu maja ladniejszy kolor niz np na drugi dzien? normalnie nie raz jak wyszlam z umyta glowa i wyprostowanymi troche wlosy to slyszalam"a co ty farbowalas sie?"

Oj będzie dzisiaj sexik
dobra koncze ten samozachwyt
Weź mi nie przypominaj o tym pępku na zdjęciu jeszcze znośnie wygląda ale jak założę koszulkę,która się opina to wygląda to śmiesznie
A do wózeczka zawsze możesz wsadzić jakiś kolorowy kocyk to będzie weselszy,choć w zimę raczej go widać nie będzie ale jest piękny ten wózek tak czy siak
To widzę Ty dzisiaj się na sexy mamę robisz no i odpowiednio,przecież musimy jakoś wyglądać,bo kilogramów może nam przybyło ale buzia musi być ładna :P ja się robię sexi jutro przed zakupami szpitalnymi i ginekologiem z tej okazji chyba aż dzisiaj włoski zafarbuję,bo wyglądam jak luj z odrostami

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora