2014-08-17, 14:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
UMIZUMI moja Natalka je tak lapczywie z piersi przez pierwsze trzy minuty ze słychać jak łyka i nie nadąża oddychac i czesto sie zachłystuje i kaszle
GOSIA zmiana pieluszki najlepsza ale położne mi tez radziły ze mam mała rozebrać do naga zeby troche zamarzła to zacznie jesc przy Zuzi pomagało bo ona była tak leniwa ze przez pierwsze trzy dni nic nie jadła prawie
MAMAMARTA2010 ja odstawilam cały nabiał i jego produkty nawet te ze składowymi ilościami protein z krowiego mleka odstawilam tez jajka....jem duzo ryżu, kaszy (gryczanej jaglanej itp) jem duzo warzyw gotowanych ,ziemniaki i buraki pieczone w mundurkach ,zupy warzywne, rosół, mięso pieczone w piekarniku, chleb sama piekę a uzywam masła roślinnego (sprawdź skład bo czesto piszą ze na przykład masło z oliwy z oliwek a i tak zawiera proteiny z mleka krowiego) jem tez owoce i pieke ciasta na przykład jablecznik na sypko jest smaczny a nie ma ani mleka i jego przetworów ani jajek w internecie jest duzo przepisów na poczatku to sie wydaje wlasnie ze nic nie mozesz jesc ale jak juz dojdziesz do wprawy to bedziesz wiedziała co gotować i co jesc i naprawde jest w czym wybierać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|