2014-08-17, 15:26
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!
Cytat:
Napisane przez Felicja
Dziewczyny chcą jeszcze zrobić akcję płukania zębów olejem.
|
że co? 
Cytat:
Napisane przez MassieDran
Ale z tym praktycznie nie ma roboty Trzeba tylko potem pamietac zeby taka mieszanke codziennie wstrzasnac o czym ja notorycznie zapominam
Mnie Twoje wlosięta najbardziej zachwycają na zdjęciu z obecnego avataru 
|
no właśnie a włosięta moje mają nadal mniej więcej taką długość, może troszkę dłuższe, tylko bardziej zwichrowane - z jednej strony krótsze, z długiej dłuższe, totalny nieogar co je wyrównam to one znowu robią co chcą 
Cytat:
Napisane przez Felicja
Oj, o dotyłkowej długości to mogę tylko pomarzyć  Ale ze skrzypem się wczoraj przeprosiłam, ugotowałam grzecznie do siorbania przy wieczornej lekturze, dziś też już wypiłam. Zostały mi jeszcze 1 albo 2 torebki pokrzywy w opakowaniu, więc dokończę i zrobię sobie przerwę od pokrzywy.
Dziewczyny, pisałam już na wątku ziołopijaczek, ale może wy mi coś powiecie: czy zioła (pokrzywa, skrzyp) doustnie mogą wypłukiwać tyle witamin i minerałów, że przez to włosy zaczną wypadać?
|
Chyba zaraz pójdę zaparzyć...
Ja przy skrzypie i pokrzywie zazwyczaj biorę witaminy z grupy B, chociaż nigdy jakoś długo i regularnie ziół nie piłam, ale podobno te właśnie witaminy ziółka wypłukują więc dmucham na zimne i biorę zresztą B biorę czasem też z zupełnie innych powodów 
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------
Cytat:
Napisane przez MassieDran
Przy okazji zamówiłam Kallosa Bananowego
|
Daj znać jak działa, bo się na niego czaję
|
|
|