Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 15:29   #4620
agaszak
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Bry

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Ledwo żyje, jakiś wirus mnie chyba dopadł w nocy przytulałam się do kibela , powoli wracam do żywych
O masz kurde Cola i paluszki - takie zalecenie dał Ordynator w szpitalu dziecięcym u mnie jak pół oddziału miało wirusa Pomaga

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Teraz wrzutka.
Najpierw ta nieszczęsna Biała Fabryka I wspomniane holo 517 - kiedy wczoraj robiłam zdjęcia słońce się pokazywało, ale jakby go nie było, to i efekt holo taki sobie (na ostatnim zdjęciu bliżej rzeczywistości)
Viv u Ciebie wszystko pięknie wygląda

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Jakaś masakra, aktualnie popijam tzw orzecha może pomoże

Siostra przeżywała to we wtorkową noc także to raczej jelitówka

Właśnie w sobotę wybieram się na wesele sukienkę mam ecru i właśnie zastanawiam się nad biała fabryką a maniurką Patrząc na te zdjęcia chyba jednak wybiorę białą fabrykę aczkolwiek na drugi dzień mam sukienkę w odcieniu pudrowego różu
To dobrze, że lepiej
Trzeba nabyć oba

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość

A ja tak tylko wrzucam, bo zrobiłam nowe foto na bloga. Także nie ma nowego postu, tylko w starym zjdęcia podmieniłam, bo kiepskie były.
Cotton Candy
Pierwsze foto najlepiej ukazuje kolor... ogólnie fatalny do sfotografowania.
Yen kocham Twoje pazurki w takiej długości Pięknie z Orzełkiem

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość

Cześć Dziewczyny, nadrabiam troszkę Nie wiem czy widzialyście już moje nowe kwiatki:

Jak Wam się podobają moje tropiki?
Jesssu ja chcę takie cieniowanie i takie malunki - zrób mi Pięknie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
To ja wrzucam swoje króciaki migdałki, wiem, że do poprawki kształt, wyostrzę jeszcze trochę przy następnym malowaniu
Ślicznie Tobie w obu kształtach fajnie
agaszak jest offline Zgłoś do moderatora