Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 14:57   #2073
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
to udanego wypoczynku

gdzie jedziecie?
my 6.09 jedziemy

Tusia zobaczyła Twój avek i już dzidzi i chciała macać monitor

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

ja nie pomogę bo nie oglądam takich filmów, żadnych władców pierścienia itp nie oglądałam, nie znoszę

super, a przypomnij gdzie byliście?
w Grzybowie

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
balonów dużo roczkowych i zwykłych, girlandy jakieś wiszące, napis długi moje urodzinki, pompkę do balonów obrusy, świeczkę i fontanny na tort hmmm chyba tyle bo różowe kubeczki jednorazowe i serwetki już kiedyś kupiłam w tesco
a tort będzie pewnie z Minnie, coś w tym stylu:

a ten jest mega ale pewnie trudny do zrobienia:

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

boja, a Wy grilla robicie na zewnątrz czy w domu? ja raczej na ogrodzie i liczę na pogodę pewnie za 2 tygodnie w niedzielę, 31 sierpień, chciałam 6 września w sobotę bo jedyna którą Dawid ma wolne, ale chrzestna wyjeżdża 4tego i by jej nie było, więc zrobimy w niedzielę pewnie tego 31go.
tort jaki będzie? i menu jakie?
piękne