2014-08-17, 14:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX
Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet
|
ach te włosy pamiętam je
Cytat:
Napisane przez Dorotus94
Dziewczyny, mam ogromny stres, fatalnie się czuję z powodu tak suchych i sztywnych włosów Smutny otóż mam włosy bardzo mocno kręcone(sprężynkowate), no raczej były takie kilka lat temu teraz skręt trochę się zmniejszył...
|
będą cudowne jak o nie zadbasz, czytaj 1 post, pigułkę i FAQjakbyś miała, a pewnie będziesz miała, pytania to przyjdź 
Cytat:
\Czasem jak nie rozczeszę włosów tylko zwiążę to potem mi cały kłęb wylatuj, a niedawno ograniczyłam wypadanie włosów do minimum i nie chciałabym nawrotu.. 
|
Cytat:
Napisane przez martaakow
Bo jak masz włosy rozpuszczone, to one wypadają w ciągu dnia na bieżąco i nawet tego nie zauważasz. A jak zwiążesz, to one wypadną, ale zostaną w tej gumce/spince i stąd ta garść włosów przy myciu.
|
chciałam to samo napisać 
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
Wrzucam moje dzisiejsze  wybaczcie jakość zdjęć i w ogóle 
|
ale pięknie się kręcą rzeczywiście urosły!
chociaż nadal obstaję za przerzucaniem ich na bok
odrost do zrobienia
myślałaś o podpinaniu góry klamerkami w czasie suszenia?
Cytat:
Też bym chciała taką długość ale to jest takie dosyć zdradliwe marzenie bo cycki z wiekiem są coraz niżej - mogę się nie doczekać. 
|

Cytat:
Napisane przez TheUnlike
Zalaczam fotaszki, niewyjsciowe bez makijazu, ale tyle juz fotaszek widzialyscie, ze przezyjecie ;p I prosze przy okazji o porade: czy nosic grzywke nieco na bok czy upinac calkowicie. Grzywka mi srednio do lokow pasuje, ale znowu bez grzywki mam wysokie czolo i pociagla twarz :/ (nie umiem ich obrocic na komorce  )
Najbardziej jestem dumna z tylu bo tam mialam najwieksze siano. Jak wejde na kompa, wrzuce porownanie z pierwszego dnia jak tu do was przyszlam i z dzisiaj ;D
|
lepiej Ci z grzywką, bo masz wysokie czoło
Cytat:
Napisane przez iwonsia01
Oto moje. Całe wakacje nie dostawały niestety nic dobrego, wręcz były jeszcze "kopane" na dokładkę  Słońce w Hajduszoboszlo, tydzień temu pasemka na odroście. Przy okazji pasemek troszkę skróciłam ostatnia warstwę. Wydaje ich się wizualnie więcej. Dalej nie wypadają  Nie jest źle! 
|
ale bujne locze 
Cytat:
Napisane przez TheUnlike
Załączam porównanie: po lewej kwiecień/maj, po prawej dzisiaj 
|
duża różnica na plus, bardziej zdefiniowane są 
Cytat:
Wrzucam moją już nieco zmęczoną sylwestrową mordę, wiem, że bardzo profesjonalny screen ale wysyłałam to najpierw koleżance i nie chciało mi się szukać kabla. 
|
piękne
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
|
|
|