Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coście mi zrobily! Zarażona;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-13, 19:52   #1
yoona
Zakorzenienie

Coście mi zrobily! Zarażona;)

Forum perfumy zaczęłam podczytywać jakiś miesiąc temu. dotychczas niespecjalnie interesowałam się tą tematyką,nigdy nie miałam prawdziwych perfum, bo sądzilam,że mnie na nie nie stać. ale od kiedy zaczęłam czytam forum,przekonałam się że wcale nie trzeba mieć fury pieniędzy, więc konsekwentnie odkładam na wymarzony flakonik.
jednocześnie ostatnio za dużo myślę o perfumach! kiedy kładę się spać przed oczami flaszki, wciąż myśle co by tu jeszcze powąchać, przegladam allegro i perfumerie internetowe,nieustannie mam ochote chodzić do Sephory właśnie jutro się wybieram, i mam zamiar prosić o próbki, trzymajcie kciuki!
także dziewczyny...no cóż...wygląda na to że zaraziłyście mnie waszą pasją...całe godziny sędzam na forum...czy dostane jakies odszkodowanie?)
noszę się teraz z zamiarem zakupu próbek na allegro ale tyle zapachów chciałabym przetestowac! a szkoda mi trochę wydac 50zl na probki,lepiej odłożyc sobie na flaszeczke
i czy to prawda ze Smok jest wycofany? tak pieknie o nim piszecie ze mam na niego ogromna ochote...przy okazji pragne wyrazic swe uznanie dla Waszej wiedzy i umiejetnosci pisania o zapachach, nie bede wymieniac z nickow, nie mniej jednak przyjmijcie głębokie ukłony

przy okazji....
może mogłybyście mi zasugerować, na które zapachy zwrócić uwagę i których ewentualnie zakupić próbki?
gust mam dośc "wyrafinowany", rzadko co mnie urzeka ale kocham Euphorie,Amor Amor, klasyczna Lolitka swego czasu tez mi sie podobala i ostatnio przypadly mi do gustu Miss Dior Cherie...a tak to ciezko mi cos wybrac...jakie pomysly?

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując