Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
jak to do mnie one nie należą???????? to do kogo należą??? może podasz jakiegoś linka albo wątek???? liczą się fakty a nie twoje wymysły, nie masz już czego wymyślać??? - to są moje rzeczy mam na to dowody w postaci mnóstwa zdjęć.Pytalam już gdzie moge je udostępnić ....
chcialam także żebyś pokazała gdzie oprócz staragnika i wizażu " kradłam"
tomama jest klonem , poprostu napisalam co o niej wiem tak jak ona pisała o mnie , chyba każdego obowiązuje przestrzeganie regulaminu
a jak ty masz czelność wtrącać się w czyjeś życie ??
aha i nie dokunuje żadnych przestęps ani oszust, tak jak pisałam wszystko dawno pooddawałam, a za wysłane mi rzeczy zaplaciłam , może te tysiące poszkodowanych osób się zgłaszają do ciebie bo do mnie nikt nie pisał
to napisz wprost ze nie masz do mnie szacunku, a nie usuwasz obrazliwe zwroty !!!!!!
mnie nie obchodzi jak ty interpretujesz znaczenia slowa " SZACUNEK " tylko że mnie poniżasz, grozisz mi i mnie wyzywasz a jak mówi regulamin a za to jest BAN .
1. Ten wątek służy do rzeczowego, kulturalnego (!) oraz zwięzłego opisywania sytuacji wraz z DOKŁADNYMI (spacje, myślniki) nickami osób, które Was oszukały. Proszę tu pisać tylko i wyłącznie na temat.
|