Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 16:52   #1127
201712111032
Konto usunięte

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26

Cytat:
Napisane przez Juli_Juli Pokaż wiadomość
Zwierzęta w domu

Chciałabym mieć psa lub kota, ale czytałam trochę na ten temat i słyszałam, że nie ma szans na to żeby te zwierzęta nic nie niszczyły w mieszkaniu. Mam jedynie doświadczenie gdy pies był na dworze. A więc moje pytanie- czy jest szansa na to żeby zwierze nie niszczyło nic w mieszkaniu? Wiem, że można go tego nauczyć, ale zanim to nastąpi to pewnie już sporo poniszczy. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i dlatego nic nie może być zniszczone.
Myślałam o zwierzętach, które przez większość czasu są trzymane w klatce (chomik/świnka morska/królik), ale jednak wolałabym psa lub kota.
Wg mnie kot raczej nie niszczy - raczej, bo może: sikać wszędzie lub drapać tapetę/łóżko. Ale z tego co wiem, mnie się taki wyjątkowo wredny egzemplarz przytrafił. Co do psa: mój niszczy drzwi, kibel, wanne (boi się burzy i drapie wszystko co popadnie, jakby chciał dziurę wykopać). Mam pecha do zwierząt, ale raczej ludzie nie mają problemów z psami i kotami. Koty do tego mniej śmierdzą i są czyściutkie. Jak moja kicia powąchała mi jedzenie, bez problemu je zjadłam, kiedy zrobił to pies to cóż, dostawał to.
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora