2014-08-17, 16:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez aisa84
O mamo...zapytaj czy przy oknach masz sie rzucać na glebę i czołgać zeby Cię nikt nie zobaczył
A ja znalazłam w internecie zdjecia dwóch sal do porodu w moim szpitalu  jest ich chyba z 10 ale zdjecia sa dwóch...moze dlatego, ze wszystkie sa podobne
Załącznik 5765337
Załącznik 5765338
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
No chyba tak muszę zrobić A sale świetne kurcze a u nas to tylko w telewizji takie
Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88
Zastanawiam się, czy tylko ja jedna na świecie będę skakać na głęboką wodę - nie chodziłam na sr, mój lekarz prowadzący nie jest z tego szpitala, nie zwiedzałam sal porodowych... 
|
Ja też na sr nie chodzę,mój lekarz prowadzący jest w szpitalu ale chodzę na nfz także to chyba nie ten sam komfort co mieć lekarza prywatnego w szpitalu (inne podejście ) a salę porodową widziałam tylko jak leżałam pod ktg i szału na mnie nie zrobiła Ale chociaż się nie rozczaruję,bo sale dla pacjentek są ładne,kolorowe,łazienki też więc to na plus ale sala porodowa jest cała biała i wygląda dla mnie przeraźliwie,bo chciałam kolorową salę,bo biały jakoś mnie rozprasza A po za tym catering najwyższej klasy,że chyba od razu schudnę po porodzie z 10 kg i będą musieli mnie dokarmiać domowymi obiadkami ;P
Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
|
|
|