Hej
Ja mam gosci na obiedzie za☠☠☠is.cie naprawde mam nastroj do gosci ale glupio mi bylo odmowic:/ tz lata i lata i wlazi w d. Ale co pow to sie nie cofnie :/ nie pojechalam do mamy bo ten wujek to mamy brat rodzony i od razu by sie kapnal ze cos jest nie tak.
Kluska za malo sexu:/ no ja to juz praktycznie nie wiem co to jest i o to tez ciagle sa rozmowy i nic wiec juz mam to gdzies.Ah brawo dla Hanusi za zabka
Aga to udanego pakowania i spokojnej drogi
Kasia o matko dobrze ze nic wam nie jest
Lilka spontaniczne wypady sa najlepsze

a daleko mieszkasz teraz od domu rodzinnego?
.
Ziajak noworodek♡a ja juz bym sie bala chyba wziac za takiego malucha
Iza a jak nie karmisz piersia to jak twoja laktacja? Sciagasz czy jak?
Ewciu wracaj czekamy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------
Basiu a zjasnial ci juz szew? Mi jeszcze nie i sie zastaanwiam czy to normalne?
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
Yss to ty masz kurcze ciezka ta prace teraz:/ najgorsze to stanie ale chociaz fajnie ze mozesz ksiazke posluchac to i czas inaczej leci wtedy.
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------
Ziajka Kubulek przesmieszek

maly czarus co tam beda sie noworodkiem zachwycac jak on taki cudny i wszyscy maja patrzec na niego♡ale jaki cwaniak maly
Arletko no dziwny @ja zawsze mialam krotki 3dni i koniec ale teraz to juz w ogole, niestety buzowanie hormonow tez odczuwam za bardzo:/ale ciezko zapanowac nad soba:/
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------
Coffee nie o to mi chodzilo zaraz znajde i ci podesle
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------
Coffee to sie nazywa nipletka i sa np w gemini ja wiem ze na pewno sa z aventu, poczytaj moze akurat to by sie sprawdzilo
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
Ide gotowac.W ogole wiecie co mam nerwa kurde bralam 3dni jeden atybiotyk odstawilam bo mnie zsypalo i dostala drugi ktory bralam 5,5dnia i musialam odstawic bo mnie tak po nim bebechy bolaly ze nie dalam rady a to gardlo dalej mnie kuzwa drapie ja juz nie wiem no chore to jest! Ale juz nie biore zadnego antybiotyku musze jakos inaczej sie leczyc bo chce jeszcze dawac Naci cycka a teraz nie moglam juz 10dni sciagam i coraz mniej mam tego mleka:/