2014-08-17, 16:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez jojla
Ania albo Madzia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ania 
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Przedstawiam wam Franka
|
No cudo!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
nie było. jutro chyba ale to i tak przed terminem @ będzie. w nocy z sb/nd wyjeżdżamy a nic nie naszykowane 
|
Moż gdzieś pominęłam post, ale jak tam testowanie?
Cytat:
Napisane przez rena5
a ja dostałam @ i brzuch mnie napie.prza jak nie wiem co  i nie wiem co zrobić z gonalem...dr chciał zrobić usg między 1-4dc, ale od pn jest na urlopie chyba 2 tygodnie...i nawet gdyby to się udało, to później problem z monitami, bo go nie będzie...fak fak fak 
|
@? Ja tez dostałam. Własnie wczoraj wieczorem. Więc trzymam kciuki za twój i mój kolejny cykl.
Cytat:
Napisane przez jojla
Dzięki Kochane za życzenia udanej zabawy  było średnio  orkiestra zagrała tylko dwie wolniejsze piosenki więc tyle się pobujałam  małą chyba męczył hałas bo się mi nisko schowała i kopała po pęcherzu  podsumowując organizację i obsługę wesela w wypasionym hotelu mogę powiedzieć, że była fatalna
Na szczęście miłe towarzystwo i wesołe nastroje uratowały sytuacje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Szkoda, że nie udało się potańczyć.
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Zostałam ciocia  3 tyg przed terminem aż se musiałam poplakac a oczy mam wciąż wilgotne!!!
Zatem tz się zmobilizował i jedziemy chociaż bez marudzenia się nie obyło 
|
Gratulacje dla cioci!
Ja po urodzinkach syna. Impreza myśle że była udana. Miałam (razem z dziećmi) 25 osób. Goście duże jedni, pili mało. Impreza trwała od 17 do .... 4 rano!!! Dziś trochę nieprzytomna jestem, bo mało snu i dużo sprzątania. Ale ogólnie zadowolona jestem. I syn też!
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc
|
|
|