Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 16:32   #251
dwakolory1
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ania albo Madzia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ania
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Przedstawiam wam Franka
No cudo!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
nie było. jutro chyba ale to i tak przed terminem @ będzie. w nocy z sb/nd wyjeżdżamy a nic nie naszykowane
Moż gdzieś pominęłam post, ale jak tam testowanie?
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
a ja dostałam @ i brzuch mnie napie.prza jak nie wiem co i nie wiem co zrobić z gonalem...dr chciał zrobić usg między 1-4dc, ale od pn jest na urlopie chyba 2 tygodnie...i nawet gdyby to się udało, to później problem z monitami, bo go nie będzie...fak fak fak
@? Ja tez dostałam. Własnie wczoraj wieczorem. Więc trzymam kciuki za twój i mój kolejny cykl.
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dzięki Kochane za życzenia udanej zabawy było średnio orkiestra zagrała tylko dwie wolniejsze piosenki więc tyle się pobujałam małą chyba męczył hałas bo się mi nisko schowała i kopała po pęcherzu podsumowując organizację i obsługę wesela w wypasionym hotelu mogę powiedzieć, że była fatalna
Na szczęście miłe towarzystwo i wesołe nastroje uratowały sytuacje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Szkoda, że nie udało się potańczyć.
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Zostałam ciocia 3 tyg przed terminem aż se musiałam poplakac a oczy mam wciąż wilgotne!!!
Zatem tz się zmobilizował i jedziemy chociaż bez marudzenia się nie obyło
Gratulacje dla cioci!

Ja po urodzinkach syna. Impreza myśle że była udana. Miałam (razem z dziećmi) 25 osób. Goście duże jedni, pili mało. Impreza trwała od 17 do .... 4 rano!!! Dziś trochę nieprzytomna jestem, bo mało snu i dużo sprzątania. Ale ogólnie zadowolona jestem. I syn też!

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora