Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyrzuty sumienia (brak dziewictwa)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 16:35   #6
szukajac
Raczkowanie

Dot.: Wyrzuty sumienia (brak dziewictwa)

To nie tak, że jest najważniejsza, ale jest to dla mnie ważne. Bywałam w związkach i z prawiczkami i z doświadczonymi, to coś więcej niż tylko "ktoś z przeszłości" ale i zachowanie wobec mnie i myślenie o seksie, widać różnicę - a przynajmniej na takich trafiałam - w podejściu. W jednym przypadku związek nie przetrwał zanim pogodziłam się z przeszłością partnera (z innych powodów), bolało mnie, że kogoś miał ale wiedziałam, że nie mogę mu mieć tego za złe. W tym przypadku też nie umiałam poradzić sobie z bólem, w pewnym sensie zrobiłam to z zazdrości właśnie, był fajnym (wydawało się) facetem i nie wiedziałam już jak sobie z tym poradzić to chciałam ją zastąpić.
Obecnie przeżywam rozstanie jeszcze, z facetem któremu to oddałam, i może dlatego też nie umiem sobie z tym poradzić - takie "gdybym nie patrzyła na charakter tylko trzymała się ściśle tego, że kogoś miał" to bym go odrzuciła zanim się zaangażowałam i bym tego wszystkiego uniknęła...
Na pierwszym miejscu jestem jednak ja, bo facet (jak każdy inny człowiek) może odejść, a ja z samą sobą pozostanę zawsze.
szukajac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując