Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 16:48   #745
asiuulkaa
Zadomowienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
no ja 7 dni więcej, no, ale faktycznie jest dobre, że już dwa, a nie ponad ale ta różnica to tylko chyba dla nas bo dla innych to zwykle i tak jest aż 2 lata
Zgadzam się z Tobą

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Hehe no tak :P wolałabym, żeby ta ostatnia 9 jeszcze zniknęła i byłoby bosko Ale i tak nie mam co narzekać. Pamiętam jeszcze jak się zaręczyłam i było 2lata i 3 mies do ślubu, a teraz jest rok i grubo ponad 10 miesięcy, czyli leci Jak będziemy świętować 3 rocznicę związku to zostanie prawie 1,5 roku czyli żeby czas szybciej leciał trzeba odliczać do tych "mniejszych", bliższych wydarzeń
W naszym przypadku w listopadzie rocznica, w grudniu święta, potem sylwester i już będzie 2015

Jak sobie pomyślę ile to jeszcze czasu to wydaje mi się, że wieczność, ale z drugiej strony minęło już pół roku od zaręczyn, a wcale tak długo to mi się nie ciągnęło. Pocieszam się tym, że teraz czas będzie mi szybko leciał. Praca na tygodniu, studia na weekendach, do tego jakaś nauka, spotkania itp i zleci. Najlepsze jest żeby znaleźć jakieś mini wydarzenia, do których się odlicza i będzie dobrze
asiuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora