Facet korzysta ze stron z ogłoszeniami erotycznymi
Witam. Założyłam nowe konto, ponieważ na co dzień jestem aktywną osobą na tym forum i chciałabym pozostac anonimowa. Jestem z facetem 1,5 roku. On pracuje od poniedziałku do czwartku w innym mieście i tam wynajmuje mieszkanie. Ostatnio przeglądając jego telefon zauważyłam w historii przeglądania, że korzysta z portali erotycznych, na których prezentują się nagie panie, które podają swój nr telefonu, a w dodatku były to ogłoszenia z miasta w którym on pracuje. Powiedziałam mu o tym, powiedział, że nie wchodzi na takie portale i nie wie skąd to się wzięło na jego telefonie. Dodam, że wcześniej sprytnie zapytałam czy ktokolwiek w ostatnim czasie korzystał z jego komórki, odpowiedział, że nie. Gdy się spotykamy, jego telefon leży swobodnie, nigdzie go nie chowa i mogę w każdej chwili go używac. Tak samo jest z laptopem, nie kasuje historii, nic nie ukrywa. Znam jego hasła do różnych portali społecznościowych. Mam mieszane uczucia i wciąż nie mogę uwierzyc w to co zobaczyłam. Może ktoś się wypowie??
Edytowane przez paaulinkaa2
Czas edycji: 2014-08-17 o 17:13
|