|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Cytat:
Napisane przez Gianna M
Iza matko mam nadzieje ze nic nie jest Domisiowi; ( jakby cie cos niepokoilo to jedz na ip.Niestety nie moglam wziac antyb dla karmiacych bo one sa za slabe dla mnie i ja na nie nie ide niestety musze mocniejsze brac:/
Kluska o rany te zlote rady i madrosci ja tez w domu sie nasluchalam ale jak ignorowalam to po 2dniach dali spokoj tylko moja mama tez ciagle biadoli ze za lekko mala ubieram:/ ale robie po swojemu. No z tz sie odzywam bo nie chce zeby Nata czula nasze emicje a ona bardzo wyczuwa i od razu jest placz taki z niepokoju wiec rozmawiamy przy Naci jakby nigdy nic, sama nie wiem z jednej strony wiem ze slowa padly w zlosci ale z drugiej one w ogole nie powinny pasc sama rozumiesz.Przykro mi jest po prostu strasznie bo wiem ze skoro raz sie zdarzylo to pewno zdarzy sie i kolejny a co jak kiedys padna przy dziecku ktore juz bedzie rozumiec  to mnie najbardziej dreczy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------
Basiu ale to jak obcielas? Co sie stalo? Kochana wybacz mi ale nie mam jak na priv ci napisac bo pisze z mobilnej wiec podam tutaj :
Natalia ur.26.02.14 o 18,36 waga 3794, 57cm przez cc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no mialam jej obiciac bo po roku mozna juz tym bardziej ze jej sie plataly stylu glowy wlosy a fryzjerka(moja kolezanka) powiedziala ze jak najbardziej tak to juz jej sie wzmocnia . No to wzielam maszynke zeby jej podrownac i jej obcinam ja sie patrze a tam wloski zaraz wstawie focie do siebie
rozumiem juz zminiam
|