Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-17, 18:37   #812
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Witam sie kochane po dlugim czasie i od razu przepraszam za moja nieobecnosc. ale jak juz wiecie pewnie to mialam problemy zdrowotne meza na glowie... w malym skrocie: dostal sie do szpitala bo najpierw zemdlal w pracy potem przez prawie dwa dni coraz gorzej sie czul a na sam koniec zaczal tracic swiadomosc,.. zabrali go do szpitala zrobili badania na neurologii i z tych badan wszystko wyszlo ok. jak doszedl do siebie to go wypisali mi we wtorek 12 ze skierowaniami do kardiologa, cukrzyka, kregarza i psychologa wiec teraz jestesmy w szale badan i wizyt zeby okreslic co to bylo... ale juz sie dobrze czuje wiec to najwazniejsze...
Wtedy chcialam tez od was odejsc bo przes zajsciem jeszcze sie poklocilismy i nie chcialam wtedy dalej sie starac ale wszystko wrocilo do normy i wracamy do staran... choc umnie ten cykl poszedl w ☠☠☠☠u bo owu najprawdopodobniej mialam jak maz byl w szpitalu.
No a na hsg nie dostalam... powiedziala ze zrobi mi jeszcze jeden monitoring i kazala przyjechac pare dni przed owu... no i dzien przed zajsciem z mezem pojechalam ale kuzwa okazalo sie ze ma zepsute usg i bedzie dopiero czynne we wrzesniu... masakra jakas... ciagle pod gorke... z tego wszystkiego stwierdzilam ze zmieniam lekarza bo nie dosc ze ciagle jakies problemyz normalna wiyta u niej to jeszcze te terminy... stad moje pytanie do Annasar gdzie chodzisz i czy mozesz mi kogos polecic? bo jestem na etapie poszukiwan...
kochane bede tak na bierzaco i do tylu odpisywac a przynajmniej sie starac bo mam do nadrobienia prawie 30 stron...

Dziekuje wszystkim dziewczynkom ktore sie martwily o mnie kocham was normalnie

Melisko gratuluje super lekarki ktora umiala rozluznic atmosfere a najbardziej gratuluje mocnego serducha

MalinOla witam sie i ja pozno bo pozno ale lepiej pozno niz wcale

Amfora Ciebie tez witam

Aneczka gratuluje synalka
ja chodzę w Gliwicach ,ale kiedyś jak mieszkałam w Zabrzu chodziłam do Dr Dąbrowskiego ,starszy ale konkretny .Teraz koleżanka do niego ciągle chodzi. A moja gin też jest fajna ,no najlepsza z,ale Gliwice

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Guerka, mi dentystka mówiła po wyrywaniu żeby broń boże niczym nie płukać, ale w sumie każdy mówi inaczej...

Ewunia,mnie od słodkiego odrzuca kompletnie,przeczytałam o tych bananach i już do kibelka chciałam biec

Ja już nie wiem co mam jeść, apetyt zerowy,raz mi się coś utrzyma,a raz zaraz lecę się przytulać z kibelkiem... Najchętniej to bym te najbliższe 6 tygodni przespała chyba :-(

Kocuro, Agnes, przykro mi z powodu @,oby szybko poszły i już nie wróciły!

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Kocuro, na pewno się przekonuje

Mój wczoraj powiedział, że już się tak przyzwyczaił do myśli,że będzie tatą, że nie wie co by zrobił jakby się coś stało dzidzi...
Mówił to wyganiajac mnie z wanny,bo wg niego za długo w niej leżę :-P
nie wolno za długo leżeć w wannie i nie może byc zbyt goraca woda.Ja odkąd jestem w ciąży to tylko prysznic

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora